انا متجوزه من سنه وشهرين ومفيش حمل عملت متابعه تبويض وفى...

رقم الاستشارة الطبية: 62732
تاريخ الاستشارة: 26 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 99
زائر
انا متجوزه من سنه وشهرين ومفيش حمل عملت متابعه تبويض وفى ضعف وباخد منشط وفى استجابه وعملت اشعه بالصبغه وعملت تحليل هرمون اللبن والغده وعملت تلقيح صناعى وزوجى عمل التحليل مرتين وكل دا تمام بس عندى كيس مياه جنب المبيض حجمه 5سم الدكتور فى الاول قالى مفيش منه مشكله والوقتى بيقولى نعمل منظار ونشيله
ف عايزه اعرف اعمل المنظار ولا لاء هل ممكن الكيس السبب فى تأخر الحمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
تكنوفيولا
تشخيص الطبيب
منظار ازاله كيس الماء جنب المبيض

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الدكتور عايز يعمل منظار مش بس علشان يشيل كيس المبيض لكن علشان اشهر سبب لتأخر الحمل هو بطانه الرحم المهاجرة
Endometriosis
والتي يصعب تشخيصها بدون منظار
توكلي علي الله واعملي المنظار وان شاء الله خير