السخونيه مستمره في العظم اكتر من أسبوع

رقم الاستشارة الطبية: 23017
تاريخ الاستشارة: 24 أبريل 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 180
زائر
ممكن اعرف لو السخونيه مستمره ف العضم اكتر من أسبوع وأول ما مفعول خافض الحراره يروح ترجع تاني مع هبوط ايه الحل؟ وحاسه الشم والتذوق مفقوده

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
هذه الأعراض تتشابه مع أعراض الإصابة بفيروس الكورونا ولذلك أنصح حضرتك بعزل نفسك عن الآخرين احتياطيا مع الإكثار من شرب السوائل الدافئة مثل الليمون الدافئ والينسون وأخذ مضاد حيوي مثل زيزروميسين 500مجم قرص بعد الأكل بساعتين مرة واحدة يوميا لمدة خمسة أيام و سيتال 500مجم قرص بعد الأكل كل ٨ ساعات و فيتاسيد سي أقراص فوار قرص علي نصف كوب ماء ثلاث مرات يوميا و زينكترون أقراص قرص بعد الغداء يوميا.