ضيق تنفس والم في الصدر

رقم الاستشارة الطبية: 27012
تاريخ الاستشارة: 11 يوليو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 408
زائر
انا بعاني من ضيق تنفس شديد اوي ومش بقدر اتنفس ف اوقات كتيرة ونفسي بيقف ويرجع تاني وعندي الم ف القفص الصدري كإن جبل عليه والم ف الكتف والضهر والرقبه وعلطول حاسه بإرهاق وتعب جامد ولو مشيت كتير اتعب ومقدرش اتنفس واحسن اني هيغمي عليا وباخد النفس بصعوبه وحتي لو ف مكان مفهوش هوا ممكن ادوخ ويججيلي هبوط واعرق واتعب وليا فترة علي كدا معرفش السبب
مع العلم اني لابسه نقاب وكلي بيقولي انه هو السبب بس انا التعب ضيق التنفس عندي من قبل وزاد اكتر عليا
ف ايه العلاج او السبب ؟
ممكن حد يساعدني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
ضيق التنفس والم شديد ف الصدر والمعده والاكتر كتمه النفس
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن هذه الأعراض ترجع إلي وجود آنيميا أو وجود مشكلة بالصدر فأنصح حضرتك بزيارة طبيب صدر للفحص الطبي وعمل أشعة X RAY علي الصدر وعمل صورة دم كاملة.