انا حامل في الشهر الرابع و عملت تحليل crp كانت النتيجه...

رقم الاستشارة الطبية: 98497
تاريخ الاستشارة: 8 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 51
زائر
انا حامل في الشهر الرابع و عملت تحليل crp كانت النتيجه ١٥.٨ واعطاني الطبيب اوجمانتين كعلاج وكان سبب التحليل اني عندي قطه عندها دور انفلونزا و عالجتها و اكدتلي الطبيبه انه لا ينتقل للانسان السؤال هو هل تختفي النسبة بعد اخذ المضاد و مدي تأثيرها علي الحمل و الجنين و هل الوضع خطير مع العلم انى عملت تحليل التكسوبلازما مرتين و النتيجة عدم وجوده حاليا ولا عدوى سابقه و القطه مطعمه ولا تخرج للشارع ابدا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اذا كنتي مضطرة للاحتفاظ بالقطه فعلي الاقل حاولي تبتعدي عن روثها
وبالنسبه لتحليل crp
بيدل علي وجود عدوي بكتيريه في مكان ما في جسمك فلو هذا المكان غير ظاهر يعني لو مفيش مشاكل بوليه او التهاب زور اوكحه مثلا فاعملي تحليل مزرعه دم لمعرفه نوع البكتريا واختيار المضاد الحيوي المناسب