صعوبة تشخيص الحالة - حرارة، ارهاق، ارق، الم، صداع، ارتفاع CRP

رقم الاستشارة الطبية: 25529
تاريخ الاستشارة: 20 يونيو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 1014
زائر
صار لي سنه حرارتى بتعلى بالليل ل٣٨ وعلى طول مرهقه و تعبانه جدا و ارق فظيع بنام ٤ ساعات، و فيه الم في رقبتى و لما اجى انام رجلى بتنقح علي جدا، و بيجيلى صداع نصفي مفاجيء قوى لدرجه انى انزل المستشفى يعطوني فولترين و امجراند و يمشوني، و كلما اعمل تحليل CRP , بيطلع عالي، عمره ما كان أقل من 75 و احيانا بيوصل ل 150

ولا دكتور عارف يشخصني

ملخص الاعراض:

1. ارتفاع الحرارة
2. ارهاق وتعب وارق
4. الام في الرقبة
5. عدم ارتياح في الأرجل عند النوم
6. صداع نصفي مفاجيء
7. ارتفاع CRP
8. الام في المفاصل كلها

أنا ما اجريت عمليات غير اللوز

جائتني كحه لمدة شهرين و كانت بتزيد اكتر بالليل

جربت اكتر من ٤ انواع كورسات ادويه دكاترة اللى قالوا عليها و مجبتش نتيجه خالص، اخدت اقراص كلاريتين لمدة ٣ ايام راحت

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
محدش يعرف

المرفقات

  • Screenshot_2021-06-20-15-03-01-523_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2021-06-20-15-03-01-523_com.google.android.apps.docs.jpg
    567.1 KB · المشاهدات: 271

Dr Hesham Lamlom

طبيب جراحة عامه وجراحة الاورام والمناظير الجراحية
اهلا وسهلا بحضرتك
هذه الأعراض اعراض عامة وارتفاع نسبة crp دليل على وجود التهاب فى مكان معين بالجسم تحاليل هرمونات الغدة الدرقية طبيعية جدا
انصحك بعمل صورة دم كاملة وتحليل بول وتحليل براز للتأكد من عدم وجود عدوى طفيلية أو عدوى بكتيرية أو عدم وجود التهابات بمجرى البول وعليكى بزيارة اقرب طبيب امراض باطنية
دمتم بصحة وعافية