ألم بمنطقه قريبه من الزائده عند بذل مجهود او الجلوس لفترة

رقم الاستشارة الطبية: 9181
تاريخ الاستشارة: 1 يوليو 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 261
زائر
اشعر بالم من فتره بعيده بالجزء السفلى بالجانب الايمن من البطن بمنطقه محدده قريبه من الزايده ويظهر الالم عند بذل مجهود او عند الجلوس بالسياره لفتره طويله وعند امتلاء المثانه (ويزداد الالم عند الضغط على المنطقه ثم يزول الالم مباشره بعد الضغط ) عملت اشعه عاديه على الزايده والكلى والبروستاتا كويسين وعملت تحاليل مافى شى غير صديد من 15-20 متجمع ودم من 3-5ونسبه زلال بسيطه واخدت مضادات حيويه ومطهرات للمجرى البولى ولسه الالم موجود .. بس دكتور الاشعه قال ان فى غازات عاليه قى القولون واخدت علاج للقولون والالم لسه موجود ... وبعض الاطباء قالولى ان ممكن يكون شد عضلى فى المنطقه ديت ... وعملت تحاليل صوره دم ووظايف كلى وكبد وسكر والتهابات فى الدم وغده ونقرص ودهون والتحاليل عاديه ... نرجو الافاده وشكرا

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لايوجد

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
عادة هذا الالم المستمر لفترات طويلة المتردد مع سلامة كل التحاليل و الاستقصاءات الأخرى فالاغلب ان يكون تشنج عضلي او فتق
بكل الاحوال يفضل الراحة وتجنب الضغط والجهد الزائد