اعاني من الم وحرقان شديد بمنطقة السرة، والحرقان بيتنقل...

رقم الاستشارة الطبية: 55588
تاريخ الاستشارة: 21 فبراير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 31
زائر
اعاني من الم وحرقان شديد بمنطقة السرة، والحرقان بيتنقل يمين ويسار، وكمان في الم بمنطقة فم المعدة مع حرقان بيظهر على فترات بمنطقة الصدر.
عملت تحاليل دم كاملة طلعت كويسة وما فيها مشكله، وعملت تحليل غدة وطلع كويس، وعملت تحليل جرثومة مرتين وطلع سلبي، وباخد علاج الالم والحرقان بيروحوا، ولما اوقف العلاج بيرجعوا تاني.
اخر علاج كنت ماشي عليه لمدة شهرين هو (نيكسيوم 40، وكوستاريب 100، جافيسكون ادفانس)، بقيت كويس والطبيب قالي خلاص انت خلصت كورس العلاج بتاعك وخفيت.
لكن لما تركت العلاج ورجعت اكل بشكل طبيعي بعد اسبوع ورجعت اتعب تاني والحرقان بقى شديد، كشفت عن طبيب تاني اعطاني (انتودين 40، وبيبزول 40، مالوكس شراب)، لكن ما تحسنت ولسه التعب والحرقان موجودين، لدرجة بقيت اخاف اكل.

بالله عليكم انصحوني اعمل ايه، وشو اللي مسببلي التعب كل شوي، انا بعاني بقالي 5 شهور من الوضع ده

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
صحفي
الحالة النفسية
متأثر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا انت شخص عصبي ومتوتر ودة ادي الي اصابتك بمتلازمه القولون العصبي والتي غالبا بيصاحبها قرحه معده وارتجاع مريء
ارجو اجراء منظار علوي لاستبعاد وجود قرحه معده
ولو لديك مشكله قلق او اكتئاب ممكن تعرض نفسك علي طبيب نفسي
لان غالبا مرضك العضوي سببه نفسي