بقالي شهر كنت باخد انتوبرال وجانتون وانتودين عشان كنت...

رقم الاستشارة الطبية: 61378
تاريخ الاستشارة: 22 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 139
زائر
بقالي شهر كنت باخد انتوبرال وجانتون وانتودين عشان كنت بحس بحرقان وزي التهاب او حرقه ف فم المعدة وتجشوء كتير وسوء هضم ولما اشرب حاجه سخنه بحس زي لهلبه وحرقان ف فم المعدة فقط ... المشكله بعد انتهاء العلاج رجعت الأعراض تاني زي مهيا بالعكس اسوء من الاول أصبح احساس الحرقه والالتهاب أو الجرح ملازمني اغلب الوقت ومع اي نوع اكل حتي لو اكل خفيف .. دكتورة كانت شخصتني ارتجاع مرييء والتهاب ف المعدة ... حاليا انا موقف علاج بقالي حوالي ١٠ ايام وبعمل تحليل جرثومه المعدة وناوي اغير الدكتور في أي نصائح لاني قلقان جدا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدير محطة
الحالة النفسية
قلق و توتر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بعد ما تعمل تحليل الجرثومه ولو طلع إيجابي حتاخدي العلاج الثلاثي
ولو طلع سلبي ممكن تحتاج منظار علوي لتشخيص قرحه المعده والاثنا عشر
تحليل جرثومه المعده في البراز
h pylori antigen in stool
مينفعش يتعمل وانت بتاخد علاج الحموضه زي انتوبرال وانتودين لازم تكون متوقف عنهم قبل التحليل