كنت باخد علاج للمعدة انتوبرال ٤٠ قرص لمدة أسبوعين...

رقم الاستشارة الطبية: 61402
تاريخ الاستشارة: 23 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 93
زائر
كنت باخد علاج للمعدة
انتوبرال ٤٠ قرص لمدة أسبوعين
وانتودين ٢٠ قرص اسبوعين
وجانتون لمدة أسبوعين
وبعد كدا خففت ب انتوبرال ٢٠ لمدة ٣ اسابيع
يعني توتال شهر علاج
عشان كنت بحس بحرقان ف فم المعدة وسعات بلاقي دم ف بوقي دم احمر صافي
دا كدا الموضوع بعد العلاج مخلص حسيتو ب أزيد مقلش
انا بعمل تحليل جرثومه لسا مطلعش
ومعايا تحليلين ياريت اعرف فيهم ايه
وتقيم للوضع
سواء جرثومه سلبي اخد ايه او ايجابي اعمل ايه
وشكرا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

المرفقات

  • Screenshot_2023-07-23-12-31-00-371-edit_com.lenovo.anyshare.gps.jpg
    Screenshot_2023-07-23-12-31-00-371-edit_com.lenovo.anyshare.gps.jpg
    216.4 KB · المشاهدات: 35
التعديل الأخير:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الدم الاحمرليس دم بسبب نزيف معده و الدم الذي يكون بسبب نزيف قرحه المعده بيكون لونه مثل القهوه غامق بسبب اختلاطه بالحمض المعدي اما الدم الاحمر فممكن يكون سببه اما الصدر واما الانف او بسبب نزيف من دوالي مريء وده بييجي من تليف كبد بسبب بلهارسيا قديمه او فيروسات كبديه
ودة بيحتاج منظار لتشخيصه وممكن ربطه وبالنسبه للمعده فارجو انتظار تحليل الجرثومه المعده والاستمرار على الادويه التي تاخذها والتقليل من شرب الشاي والقهوه والمنبهات وارجو عدم النوم بعد الاكل وعدم اكل الطعام الحريف والمسبك ولا دهني ولا مقلي