ورم واحمرار في الخدود

رقم الاستشارة الطبية: 18972
تاريخ الاستشارة: 14 يناير 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 330
زائر
صحيت من النوم امبارح ولقيت الجزء من تحت العين الخدين يمين وشمال الانف به احمرار وزي ما يكون ورام شويه ولما بلمسه بحس ملمس الجزء ده ناشف
حطيت مكعب تلج علي كل جزء واليوم الي قبلها كنت قبل النوم مستخدمه Derma Soft Plus cream
النهارده لسه ف احمرار بردو وحاسه المكان بقي ناشف اكتر زي ما يكون في جفاف او الجلد هيقشر واستخدمت moist 1 النهارده
مش عارفع السبب ايه للي حصل ده وايه افضل علاج

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

المرفقات

  • IMG-20210114-WA0004.jpg
    IMG-20210114-WA0004.jpg
    67.5 KB · المشاهدات: 118

Dr. Gihan Anwar

استشاري باطنة عامة وأمراض روماتيزم ومناعة
من الواضح وجود التهاب تحسسي بالجلد وغالبا بسبب الكريم الذي استعملتيه اليوم السابق و تحتاج لاستعمال زيرتك مضاد هستامين مع كمادات باردة و دهان كريم بيتاديرم و لو استمر او ترك اثار تحتاجين لاستشارة طبيب جلديه
و انصحك عدم استعمال اي كريم للوجه بدون تجربته لمدة 24 ساعه على المنطقة الداخليه للذراع للتأكد من عدم وجود حساسيه

Dr. Hend Mohamed

أخصائي قلب وأوعية دموية
هذا معناه حدوث تحسس البشرة ناتج عن استخدام الكريم لذلك يوصي بتجنب استخدامه مره اخرى مع استخدام مرطب طبي مثل ستروبانتين كريم و كريم مضاد للالتهاب والحساسية مثل بورجازون كريم واقراص مضادة للهيستامين مثل زيرتك ١٠ مجم قرص مره مساءا. شفاكي الله وعفاكي.