انا بحس بحرقان متنقل فوق بين الثدي الشمال والثدي اليمين...

رقم الاستشارة الطبية: 64896
تاريخ الاستشارة: 5 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 56
زائر
انا بحس بحرقان متنقل فوق بين الثدي الشمال والثدي اليمين وساعات بتنقل لجانب الثدي الشمال واشعر بحراره اعلي القدم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ࢪبه منزل
الحالة النفسية
مزاجيه بسبب الالم والحرقان
أمراض مزمنة
كنت اعاني من مرض ارتجاع المرئ المرئ او حرقه المعده
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لسه مروحتش قولت استشير منكم الاول

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الحقيقه شكواكي بتدل على التهاب معده او قرحه مع ارتجاع مريء مما يؤدي الي تسميع الم في الصدر ولو انتي بتعالجي هذه الامراض ب ادوية من مجموعه ppis و هي ادويه بتقلل كميه الحمض الموجود بالمعده فان ذلك بيؤدي لنقص امتصاص فيتامين ب ١٢ مما يسبب حرقه وتنميل والم القدمين
لكن ارجو مراجعه جراح اوعيه للكشف ع الشرايين واستبعاد وجود التهاب خلوي cellulitis والحمرة erisepelas
والتي تؤدي الى سخونه وحرقه واحمرار وتورم في الارجل
وايضا سيتم استبعاد تضييق شرايين االارجل
وارجو ايضا كشف لدي طبيب مخ واعصاب للكشف ع الاعصاب وممكن يطلب رنين ع الفقرات او رسم اعصاب