هل هذه اعراض لاجورافوبيا

رقم الاستشارة الطبية: 23288
تاريخ الاستشارة: 2 مايو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 318
زائر
انا بعاني من مشكلة نفسية تعبتني جدا و زادت مؤخرا و هي اني لما بخرج من البيت و خاصة لاماكن معينة بالتحديد المولات او المحلات الكبيرة او العيادات بحس بقلق وتوتر رهيب و نبضاتي بتزيد جدا و بترعش و بحس بدوخة و ببقى عايزة امشي باي طريقة .. انا عملت سيرش و عرفت ان دي اعراض لاجورافوبيا بس مش عارفة ايه العلاج السليم مع العلم انا معنديش اي مشاكل صحية اخرى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
يفضل زيارة طبيب نفسى لعمل جلسات تهيءك نفسيا للخروج والتواصل مع الناس .ويفضل عدم القراءة كثيرا بالاعراض والمرض حتى يتثنى لكى الشفاء بالجلسات والعلاج.والضغط النفسى والمرض النفسى قد يؤثر عليكى جسمانيا وبدنيا لاعلاقه لها باى مرض مزمن .