هل ممكن يكون كورونا ولا نزله معوية

رقم الاستشارة الطبية: 27185
تاريخ الاستشارة: 15 يوليو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 431
زائر
بنتي عندها ١٤سنه من امبارح بطنها واجعاهاوبتسخن سخونيه شديده واسهال واي حاجه تاكلها ترجع اديتها سيتال وفلاچيل وزي ماهي بتروح السخونيه وترجع تاني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
مفيش
أدوية مستخدمة
سيتال فلاجيل
تشخيص الطبيب
لسه مروحتش

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
هذه الأعراض تتشابه مع أعراض الإصابة بفيروس الكورونا أو نزلة معوية نتيجة سبب آخر فأنصح حضرتك بزيارة طبيب أطفال للفحص الطبي وتقييم الحالة والإكثار من شرب الماء والسوائل وأخذ أكياس معالجة الجفاف مثلrehydro zinc sachets كيس علي 200سم ماء سبق غليه ويعطي بعد كل مرة إسهال أو ترجيع.