حامل في نص الشهر الثالث ويوم ٣١/٧ نزل عليا دم احمر غامق...

رقم الاستشارة الطبية: 61846
تاريخ الاستشارة: 3 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 317
زائر
حامل في نص الشهر الثالث ويوم ٣١/٧ نزل عليا دم احمر غامق ثقيل مرة واحده وتم الكشف والدكتورة قالت إنه يوجد دماء أدت إلى ابتدعاد جزء من كيس الحمل عن جدار الرحم وأنه يوجد دماء بسيطه أخرى هتنزل والى الان لم ينزل اى شيء مع العلم يوجد الم خفيف في بطنى خاصة في الجناب ماشية على أدوية ريسباتيو ٢٠ وبروحيست ٢٠٠ وتم تزويد جرعه برناوجيست ٤٠٠ و ماكسفول وعلاج سوبريد ٥ لان عندى نقص في صفاءح الدم النسبه ١٠٤ والجنين كويس ونبضه كويس هل هذا الانفصال يؤثر على الجنين أو نزول الحمل مع العلم معملتش اى مجهود وملتزمه الراحه التامه لأن رحمى زو قرنين

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طبعا حالتك تعتبر حرجه ومحتاجه متابعه دقيقه جدا لأسباب عديدة وهي نقص الصفائح والعلاج بالكورتيزون والرحم ذا القرنين
لكن ربنا كريم
ما حدث هو انفصال جزئي للمشيمه عن بطانه الرحم
لكن طالما الجنين أموره تمام دة شيء مطمئن
التزمي الراحه النفسيه والبدنيه
وقيسي ضغطك باستمرار لان ممكن ارتفاع الضغط يسبب ذلك
واتبعي عليمات الطبيبه وربنا يكمل لك حملك علي خير