لدي شقوق في جلد المهبل و رأيت بها نقطة دم

رقم الاستشارة الطبية: 26948
تاريخ الاستشارة: 9 يوليو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 598
زائر
انا فتاه في كليه التربيه الرياضيه كنت اتمرن باستمرار جمباز و منذ شهرين بدأت ان احس بوجع في المهبل وقفت التمرينات و من اسبوع رأيت شقين علي الجنبين للورقتين فقلت ده بسبب التمرينات العنيفه المستمرة و تجاهلت الموضوع و مش بتمرن بس من يومين حسيت بوجع جامد جدا و مكنتش عارفه اقف و لا اقعد و لا انام وجع من الناحيه الشمال

استخدمت غسول جولد بلس الي حد ما قلل الوجع بس لاقيت مياه بني بتنزل انا عايزة اعرف ده كده التهاب و لا فتح جزئي و لا ايه ده و كمان لما صورت نفسي بعد النقطة دي ملقتهاش بس لسه الوجع مستمر حتي بعد استخدام الغسول

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr. Nabila abd elsalam

استشاري طب الأسرة
السلام عليكم الاحساس بالالم ووجود شقوق بالجلد يرجع إلى وجود التهاب بالجلد وفطريات لذا ينبغي الاهتمام بالنظافة واستخدام غسول للفطريات مثل أكياس بيدالكين غسول موضعي واستخدام كريم للفطريات مثل كانديستان كريم خارجي مع الحفاظ على بقاء الجلد جاف واستخدام ملابس داخليه قطنية والبعد عن الاملاح

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن هذه الأعراض ترجع إلي وجود التهابات بالمهبل أو جروح نتيجة التمرينات العنيفة فمن الأفضل في هذه الحالة الذهاب لدكتورة نسا للفحص الطبي وتقييم الحالة