فقدان حاسه الشم مع همدان

رقم الاستشارة الطبية: 23390
تاريخ الاستشارة: 4 مايو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 286
زائر
انا عندي فقدان حاسه الشم من يومين و التذوق شغال و مفيش اي اعراض تانيه و يدوب كان فيه همدان و راح بس الشم لسه مش شغال
ممكن تكون ايه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
ممكن ان يكون جديا اصابه بالكرونا يفضل التوجه للمستشفى لعمل تحليل دم ومسحة لاستبعاد الاصابه بالكرونا .

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
فقدان حاسة الشم والهمدان من الأعراض الشائعة للكورونا ولذلك أنصح حضرتك بعزل نفسك عن الآخرين احتياطيا مع شرب سوائل دافئة مثل الليمون الدافئ والينسون وأخذ مضاد حيوي مثل زيزروميسين 500مجم قرص بعد الأكل بساعتين مرة واحدة يوميا لمدة 5 أيام و فيتاسيد سي أقراص فوار قرص علي نصف كوب ماء ثلاث مرات يوميا و سيتال 500مجم قرص بعد الأكل كل ٨ ساعات.