فض غشاء البكارة والم اسفل البطن بعد علاقة

رقم الاستشارة الطبية: 24554
تاريخ الاستشارة: 3 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 2696
زائر
لو انا عملت علاقه شاب واتفتح الغشاء بس انا مش حامل لاني حللت وطلع سالب بس انا دلوقتي حاسه بوجع تحت بطني ولا يوجد ورم في المهبل يوجد وجع فقط واخر بيريود جاتلي يوم ١/٥ ده كان اول يوم ف انا اتصرف ازاي وايه تشخيص

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
روحت انهارده وقال ان الغشاء اتفض

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
لا يمكن التصرف بشان الغشاء وهذا الالم يمكن ان يكون حملا انتظرى اسبوعا بعد تاخر الدورة عن ميعادها واعملى تحليل حمل بالدم لتاكيد وجود الحمل ام لا.واذا كان لايوجد حمل قومى باستخدام اقراص بونستان فورت للالم .

Dr Eman Mohammed

أخصائي أمراض النساء والتوليد
الغشاء انفض ولايوجد حمل الحمد لله المشكله ازاي هتصرفي لو حصل زواج لازم تروحي قبل الزواج لطبببه ثقه وممكن تعاملك تضييق بغرزتين مهبلي مكان الغشاء فعندما يحدث اول علاقه مع الزوج ينزل دم ويعدي هذا الموضوع والان خذي مضاد حيوي أقراص مرتين في اليوم. وتشطيف مهبلي