فاقد حاسه الشم والتذوق منذ سنة

رقم الاستشارة الطبية: 54543
تاريخ الاستشارة: 26 يناير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 200
زائر
انا بقالي اكتر من سنه فاقد حاسه الشم والتذوق معرفش ايه السبب
انا بستخدم دواء كونفنتين جابابنتين بقالي 3 سنين بتاع تشنجع الاعصاب ممكن يكون هو السبب؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
عادي
أدوية مستخدمة
كونفنتين جابابتين

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
فقد حاسه الشم والتذوق غالبا حدث لك بسبب العدوى بكورونا فيروس لان هو طبعا بيؤثر علي النهايات العصبيه الموجوده في الانف وفي اللسان
ممكن تاخد اقراص فيتامين به مركب اسمها delta vit تحت اللسان وان شاء الله تتحسن الحاله معاك وارجو استخدام بخاخه للانف اسمها avamys لمده شهر ممكن تحسن الحاله أيضا وممكن تجرب تمرين باستخدام رواءح نفاذة وتحاول تميز بينها