عندي برد وحكه شديد وانا حامل في الشهر السادس وانا روحت الدكتور بطني وديني بنتامكس شراب وحقن بنتاتروكس لمدت 3 ايام هل العلاج ده غلط علي الحمل

رقم الاستشارة الطبية: 36992
تاريخ الاستشارة: 12 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 424
زائر
عندي برد وحكه شديد وانا حامل في الشهر السادس وانا روحت الدكتور بطني وديني بنتامكس شراب وحقن بنتاتروكس لمدت 3 ايام هل العلاج ده غلط علي الحمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مش بشتغل
الحالة النفسية
طبيعه
أمراض مزمنة
مفيش

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
عندي برد وحكه شديد وانا حامل في الشهر السادس وانا روحت الدكتور بطني وديني بنتامكس شراب وحقن بنتاتروكس لمدت 3 ايام هل العلاج ده غلط علي الحمل
أهلاً مروة
يمكنك أخذ العلاج الموصوف من قبل الطبيب. لا ضرر فيه إذا استخدم ايام قليلة و تحت إشراف. نتمنى لكم السلامة والعافية