انا كنت تعبت يوم 18/6وعرفت يومها اني حامل وروحت كشفت الدكتور قالي حامل في شهر وبعدين تعبت اول يوم العيد ونزل مخاط ابيض وفي نقط دم احمر فاتح ودا...

رقم الاستشارة الطبية: 60796
تاريخ الاستشارة: 2 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 170
زائر
انا كنت تعبت يوم 18/6وعرفت يومها اني حامل وروحت كشفت الدكتور قالي حامل في شهر وبعدين تعبت اول يوم العيد ونزل مخاط ابيض وفي نقط دم احمر فاتح ودا حصل مرتين كلمت الدكتور وكتبلي حقن برونتوجيست واللبوس كمان وبعدين روحت النهارده للدكتور اللي انا متابعه معاه قالي أن كيس الحمل مش باين وعمل صونار بطن ومهبلي وطلب تحليل حمل رقمي كل 48ساعه وكتبلي دوفاستون مثبت
وانا لسه بشوف افرازات لونها بني فاتح
ممكن اعرف ازي مش باين الكيس مع ان الدكتور الاول قال إنو موجود

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
التعديل الأخير:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
اتبعي تعليمات الطبيب الثاني بانك تعملي تحليل الحمل التراكمي كل 48 ساعه لتتاكدي ان الحمل مستمر وانه مستوى الهرمون في تضاعف وليس في تناقص وانه لا يوجد اجهاض وبالتزامن مع التحليل يمكنك المتابعه كل اسبوعين بالسونار المهبلي حتى تتاكدي ان عنق الرحم مغلق وممكن الطبيب يكتب لك مثبت حمل وطبعا ترتاحين على ظهرك لا تتحركي ولاتقومي باي مجهود بدني او نفسي
اتمنى لك الخير