انا متجوزة من ٥ شهور وكشفت من كام شهر لقيت كيس دم وظيفي وتابعت مع الدكتور وكشفت من كام يوم الحمدلله الكيس نزل التبويض الحمدلله كويس ومفيش مشكلة...

رقم الاستشارة الطبية: 47632
تاريخ الاستشارة: 9 أغسطس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 141
زائر
انا متجوزة من ٥ شهور وكشفت من كام شهر لقيت كيس دم وظيفي..و تابعت مع الدكتور وكشفت من كام يوم الحمدلله الكيس نزل..التبويض الحمدلله كويس ومفيش مشكلة..الدكتور كتبلي منشط نولفادكس عشان انا طلبت منه منشط..هل دا منشط كويس ويجيب نتيجة؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
متوترة
أمراض مزمنة
لا يوجد الحمدلله
أدوية مستخدمة
منشط نولفادكس
تشخيص الطبيب
كل شئ تمام

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لا اتفق معاكي في اخذ نولفاديكس ولا اي منشط اخر لان ذلك ممكن يؤدي الى تكيس على المبايض
اولا كونك متزوجه من خمس شهور كان يجب عليك ان تنتظري عام كامل لان سنك اقل من 35 سنه حتى تعطي نفسك فرصه انك تحملي طبيعي اهم حاجه تحسبي ايام تبويضك وتعرفي لو دورتك منتظمه ودورتك مثلا 28 يوم ايام تبويضك تبقى في اليوم ال 14 قبل الدوره القادمه وبنقدم يومين وناخر يومين
اهم شيء تبقي متاكده ان ما فيش افرازات مهبليه او التهابات وانك تكوني متاكده ان بيحدث اجتماع مع زوجك في ايام التبويض باستمرار وبشكل منظم