عايزة اخد أدوية تسد الشهيه

رقم الاستشارة الطبية: 21887
تاريخ الاستشارة: 25 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 522
زائر
أنا مريضه ضغط عالى وتسبب ليا فى سومك بعضله القلب وعايزة اخد أدويه تسد الشهيه عشان اخس هل فيه انواع معينه تضرنى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
ضغط
تشخيص الطبيب
لايوجد

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
أنصحكي أولا قبل استخدام الأدوية باتباع نظام ريجيم قليل السعرات الحرارية بتقليل النشويات مثل الأرز والمكرونة والخبز و السكريات وتجنب الأكلات الدسمة والمقلية والحلويات وتقليل الملح مع الإكثار من شرب الماء والإكثار من تناول الخضروات و الفاكهة ماعدا التي تحتوي علي نسبة عالية من السكر مثل المانجو والعنب والبلح والتين مع ممارسة الرياضة.