حل لعلاج الهالات السودا من العين

رقم الاستشارة الطبية: 322
تاريخ الاستشارة: 13 نوفمبر 2019
أجوبة: 4 / مشاهدات: 323
زائر
انا عايزه حل لعلاج الهالات السودا من العين !!

هل المنتجات الرول للعين للتفتيح فعلا هتفتح معايا ولا ؟؟ انا بعتمد على المكياج علشان يغطى الهالات وانا مش عايزه استعمل مكياج ومش هينفع علشان المنظر عايزة بشرى تكون بيضه وصافية من غير مكياج انا بشرتى دهنية جافة وبستعملها كريم بانثينول ..

برجاء الاهتمام والرد
شكرا

اولا لابد من معرفه سبب الهالات السوداء هل هى وراثيه ام ناتجه عن سوء التغذيه وفقر الدم وشرب كميات عاليه من الكافيين ام نتيجه قله النوم والتعب والارهاق والنظر لفترات طويله للشاشات الموبايل والحاسب
وبعد ذلك نحدد العلاج عن طريق التوجه لطبيب الجلديه او التجميل ل

عليكى تجنب وضع مستحضرات التجميل فى المنطقه اسفل العين لان هذه الميتحضرات تؤثر سلبا وتزيد من الهالات لرقه الجلد فى هذه المنطقه

رجاء عمل تحليل صورة دم ومخزون حديد
ومراجعه طبيب الجلدية لمعرفة السبب
جلسات الليزر مفيدة جدا في علاج الهالات

Dr. Enas Kamel

طبيب جلدية
انصحك باستخدام غسول أو صابونه مناسبه للبشره الدهنيه والنوم الكافي وتقليل السهر وتقليل مشاهده التلفزيون والموبيل وشرب ماء كثيرا ومن الممكن استخدام كريم نوفيلا اي كونتور مره مساء كما انصحك باستخدام مزيل مناسب للمكياج وعدم النوم به.