كنت برطب وشي ب زيت جونسون ف سبب ليا حبوب تحت الجلد و...

رقم الاستشارة الطبية: 99624
تاريخ الاستشارة: 29 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 63
زائر
كنت برطب وشي ب زيت جونسون ف سبب ليا حبوب تحت الجلد و بثور بيضاء غالبا و لما بهرش في الوجه بلاقي زي بثور بيضاء ناشفه كده ف ممكن علاج ضروري انا اول مره وجهي يعمل كده
انا مش عارفه ده من الزيت ولا من الادويه الارتجاع المرئي و حقنه فيتامين ب ١٢؟
٢٠٢٤٠٣٢٩_٠٤٠٦٠٧.jpg

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
الحالة النفسية
في فترات مش احسن حاجه
أمراض مزمنة
غده درقيه و انيميا و علاج ارتجاع مرئي
أدوية مستخدمة
للغده Euttryrox100و25 و باخد للمعدة Nexium و فاركوتيليام و فيتاسيد ج و حقنه كل اسبوع فيتامين ي ١٢
تشخيص الطبيب
لم ازور

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بصي زيت جونسون مش معمول علشان نستخدمه علي بشرتنا
حتي لو هي بشرة جافه
والان
العلاج هو
adapalene كريم دهان علي الوجه كله يوميا مساء بحجرة ضلمه
ثم يشطف الوجه بعد ربع ساعه ثم تاني يوم نضع الكريم علي الوجه مساء ثم نشطفه بعد نصف ساعه ثم نزيد الوقت تدريجيا حتي ياتي يوم نضع الكريم طول الليل بدون شطف