تناول أكثر من حبة منع الحمل بالخطأ

رقم الاستشارة الطبية: 13575
تاريخ الاستشارة: 6 أكتوبر 2020
أجوبة: 3 / مشاهدات: 279
زائر
في الليله الماضيه اخذت بالخطا حبتان من دواء منع الحمل بقي 2 لباقي الشهر ويجب ان يكون قد بقي 3 ماذا افعل ب 3 ايام المتبقيه بحبتان؟

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
feminet

Dr. Amira Sabry

أخصائي أمراض النساء والتوليد
استكملي الحبتان المتبقيتان في الشريط في نفس الميعاد المحدد للحبوب ثم توقفي وانتظري نزول الدم

Dr. Mohamad Ahmed

اخصائي أورام وأمراض الدم وزرع النخاع العظمي
اهلا بحضرتك يافندم
الموضوع بسيط إن شاء الله هتكملي الكليتين في ميعادهم عادي خالص ثم الطبي لحد مالدورة تنزل مفيش مشكله خالص مفيش حاجه تدعو إلى القلق

Dr. Nada Rageb

طبيب معتمد
لا يوجد مشكله استكملى الحبتان المتبقيتان فى الشريط لمده يومين ويفضل فى نفس الميعاد يوميا وبمجرد الانقطاع عن الحبوب ستنخفض مستويات الهرمونات الانثويه وتتهدم بطانه الرحم وتنزل الدوره الشهريه لاداعى للقلق من حدوث حمل اوغيره