عملت تحليل دم بعد غياب الدورة ب ٣ ايام وكانت نسبه...

رقم الاستشارة الطبية: 97933
تاريخ الاستشارة: 9 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 67
زائر
عملت تحليل دم بعد غياب الدورة ب ٣ ايام وكانت نسبه الهرمون ١٢ والدكتورة قالت الحمل ضعيف واكرره بعد ٤٨ ساعه والنسبه بقت ٢٨ وكررته تاني بقت ٤٠٧ والدكتورة قالت إن التبويض حصل متاخر وكررته تاني وصل ١٠٠٠ وقالت اجي بعد اسبوعين عملتلي سونار مهبلي لقت ان كيس الحمل ظهر بس صغير ٥ ملي وقالتلي اعمل تحليل الحمل النسبه كانت وصلت ١١٧٤٢ وكررته بعد ٤٨ ساعه ١٣٤٩٩ هل كده ف خطر اجهاض لان لم يزد للضعف ولا اعرف انا ف الاسبوع الكام الدورة غيابه بقالها ٣٠ يوم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
فوليك اسيد وبرنتوجيست لبوس ٤٠٠

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
حملك طبيعي ومفيش مشكله
اتركي القلق والتفكير ومش شرط يتضاعف الهرمون وطالما النسبه تتقابل مع عمر الحمل والذي يحسب بدايه من اليوم الاول في اخر دورة ولا يحسب بعدد الايام التي غابتك فيها الدورة
فانتي تستطيعين حساب عمر حملك بنفسك بأن تعدي الايام من اول يوم في الدورة الاخيرة الي يومنا هذا وتقسميه علي ٤
وبالنسبه لنسبه الهرمون فهذه ليست ثوابت وكلها نسب تقديريه تختلف من سيده لاخري ومن جنين لاخر والنسبه عندك ممتازة
والطبيعي ان الهرمون بيفرز من المشيمه من بعد التخصيب ويظل في زيادة مستمرة الي حد معين حيث يبلغ ذروته حول الاسبوع العاشر ثم يهبط ثم يستمر ثابت حتي نهايه الحمل وطالما مفيش مغص او نزيف وطالما الطبيبه رأت كيس الحمل داخل الرحم اطمئني