عملت تحليل حمل رقمي في اليوم السابع بعد تأخر الدورة ثم بعدها ب ٤٨ ساعه ولم يتضاعف

رقم الاستشارة الطبية: 60836
تاريخ الاستشارة: 4 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 232
زائر
عملت تحليل حمل رقمى ف اليوم السابع بعد تاخر الدورة ونتيجته ٥٢٦٠
وبعدها ب ٤٨ ساعه وصل ٨٠٠٥ يعنى مضاعفش هل كده خطر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
أدوية مستخدمة
التروكسين

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
النسبه جيده جدا وبعد الازدياد جيدة جدا أيضا بالنسبه لعمر الحمل
لا تقلقي فهذا هرمون بيتاثر بعوامل كتير المهم أنه بيزيد زياده جيده ومتناسب طرديا مع عمر الحمل اهم شيء التغذيه السليمه وشرب الماء بكثرة والمتابعة الجيده وعمل التحاليل المطلوبه في مواعيدها
خذي فوليك اسيد واذهبي الطبيبه اعملي سونار مهبلي مرة في بدايه الحمل علي الاقل حتي نتأكد أن الحمل داخل الرحم
تقومي بالسلامه