تاخرت دورتي الشهرية ٩ايام عملت تحليل بول في اليوم ٥طلع...

رقم الاستشارة الطبية: 98031
تاريخ الاستشارة: 14 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 71
زائر
تاخرت دورتي الشهرية ٩ايام عملت تحليل بول في اليوم ٥طلع سلبي وعملت تحليل دم رقمي كذلك طلع سالب وتوجد عندي إفرازات بيضاء في البول واليوم بعد الجماع نزل إفرازات لونها بني مره واحده ..

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
معلمه
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
لا توجد
أدوية مستخدمة
كرنيفيتا ادفانس

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا الافرازات المدممه المهبليه بعد الجماع مع مشكله بالدوره ممكن تكون بسبب التهابات مهبليه وطبعا اللي بيحددها نوع الافرازات الموجوده عليك خلال الشهر عادي او كشف الطبيبه بتشوف عنق الرحم في قرحه في التهاب مثلا احمرار شديد في المهبل من الداخل لو الافرازات لونها رصاصي او اخضر او اصفر ممكن تكون بسبب عدوى بكتيريه وتفرز رائحه كريهه بعد الجماع
وبالنسبه للافرازات لو كانت متجبنه وبتسبب حكه فهي افرازات فطريه وايضا ممكن الافرازات الملونه تكون بسبب الطفيليات وتسمى trichomoniasis
واعملي تحليل بول واعملي مسحه مهبليه لتحديد نوع البكتيريا او الطفيل الموجود لتحديد العلاج السليم