جتني قبل الدوره ب اربعه ايام افرازات مخلوطه بدم بني فاتح...

رقم الاستشارة الطبية: 62377
تاريخ الاستشارة: 17 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 190
زائر
جتني قبل الدوره ب اربعه ايام افرازات مخلوطه بدم بني فاتح فقط مره واحده في اليوم لمده 3 ايام واليوم الرابع افرازات شفافه لزجه مع خيوط دم احمر ايضا مره واحدهواليوم الخامس بالمفترض يكون يوم الدوره الفعلي نزل دم واضح وتوقعت انها الدوره نزلت لكن ايضا مره واحده وتوقف

عملت تحليل بول بعد اول يوم تاخر الدوره سلبي

وعملت تحليل دم بعد ثاني يوم تاخر دوره سلبي

و سادس يوم من تاخر الدوره في الصباح عملت تحليل الحمل بالبول ظهر سلبي والام مستمر شديد في نهاية الظهر اسفل البطن و احتقان الثدي مع نغزات الصدرويطلع حليب مخلوط بمويه صفرا والام المفاصل والقدمين السيقان والفخذ

واليوم اصبحت متاخر 9 ايام بديت اشرب دوفاستون بعد تاخرها ب 4 ايام وبعد 3 ايام من شرب الحبوب نزلت افرازات بنيه مره واحده مع الم شديد ولازلت مستمره على الحبوب
ارفقت ملف يوضح تواريخ الدوره عندي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
دوفاستون من اربعه ايام ( حبتين الصباح وحبتين المساء)

المرفقات

  • IMG_7779.png
    IMG_7779.png
    986.8 KB · المشاهدات: 149

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ارجو عدم الإسراع بأخذ حبوب منظمه للدورة إذا اضطربت لمده شهر واحد فقط
وارجو تشخيص السبب اولا قبل محاوله علاج العرض
لان ساعات التوتر أو اضطراب هرمون الغده أو الهرمونات الأنثوية بيعمل كده
وممكن التهابات مهبليه أو التهاب بطانه أو عنق الرحم تعمل كده
ارجو كشف نساء لتشخيص السبب
علشان تكشف علي المهبل والعنق بالمنظار وتشوف المبايض بالسونار