امساك مزمن بسبب بكتريا المعده وعندي الم في الظهر والشرج والملين لم يفيد

رقم الاستشارة الطبية: 54031
تاريخ الاستشارة: 14 يناير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 126
زائر
عندي امساك مزمن بسبب بكتريا المعده لي فتره طويله عندي الم في الظهر والشرج لي اسبوع شديد والملين ليس له مفعول

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
امساك
تشخيص الطبيب
قولي مفيش شي خوذي ملين

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ارجو تحليل براز عادي وبراز للميكروب الحلزوني وبالنسبه للامساك المزمن ممكن يكون سببه الاكثار من اكل النشويات وانك مش بتاكلي خضار وفواكه ومش بتشربي ميه كفايه وممكن كمان الكسل او انك مش بتمارسي رياضه ومطلوب منك برده تحليل غده tsh علشان كسل الغده ممكن يسبب امساك واستخدمي شراب دوفلاك لمده اسبوعين وممكن تستخدميه لمده شهر لحد ما تنتظم الطبيعه وخدي اقراص eucarbon علشان الغازات
وخذي اقراص digestin مع الوجبات