الم في الاذن الشمال من الداخل

رقم الاستشارة الطبية: 38700
تاريخ الاستشارة: 15 فبراير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 176
زائر
انا كان عندي الم في الاذن الشمال من الداخل من فتره الالم خف ورجع تاني الايام دي فكشفت عند دكتور انف واذن قالي الاذن مفيهاش اي حاجه ومحولني مخ واعصاب وفي الاذن من تحت في حاجه لسه طلعالي من حوالي 10 ايام تقريبا هو شافها قالي هتروح مع الوقت فاانا عاوز اطمن هو ممكن يكون ايه سبب الالم مع أن الاذن سليمة

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
نقاشة و اعمال ديكور
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
استفسار من حضرتك انا كان عندي الم ف الاذن الشمال من الداخل من فتره الالم خف ورجع تاني الايام دي فكشفت عند دكتور انف واذن قالي الاذن مفيهاش اي حاجه ومحولني مخ واعصاب وفي الاذن من تحت في حاجه لسه طلعالي من حوالي 10 ايام تقريبا هو شافها قالي هتروح مع الوقت فاانا عاوز اطمن هو ممكن يكون ايه سبب الالم مع أن الاذن سليمة
أهلاً محمود
قد يكون سبب ألم الاذن صداع نصفي أو الضغط العصبي أو التهاب في الرقبة أو الاسنان لذا يفضل عمل فحص للاطمئنان .. لذا لا داعي للقلق نتمني لك السلامة والعافية ودوام الصحة

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، إذا تزامن الالم بالاذن مع ظهور كتلة تحتها فذلك يدل علي احتمال وجود التهاب بالاذن الوسطي مع تورم بالغدد الليمفاوية بسبب ذلك
يجب العرض علي طبيب الأنف والاذن لفحص الاذن وفحص التورم وقد يلزم الأمر أخذ عينة من التورم لتحليلها بمعمل تحليل الأنسجة