التهابات وفسافيس في المهبل اكتر من سنه

رقم الاستشارة الطبية: 62907
تاريخ الاستشارة: 31 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 132
زائر
عندى التهابات فى داخل المهبل من جوه فسافيس كتيررره كده و التهاب و انتفاخ لدرجه ان مش بقدر امشى , روحت للدكتوره كتيررر و اخد كل انواع الادويه فطريات, بكتريا , كريمات , فيتمنات للمناعه , غسولات ملحوظه مش بقدر اوقف كريم ميكسدرم ولا يوم و ثلاث مرات غسول لى لى علشان اهدى الوجع بس مش بتحسن.
الادويه اللى اخدتها على مدار السنه فى اوقات مختلفه و تحت اشراف دكتوره زى ديفبوكان, اترابكس, سيليكس اكياس للمناعه, مكمل غذائى اوكسى فرى, ليمتلس وومان ماكس.
انا كان عندى بطانة رحم مهاجره كان كيس ماء ثم اصبح دموى حجم حوالى 3.5 اخد فيزان 2جرام لمدة 9شهور متواصل و انكمش و وقفته. كان صدرى بيوجعنى دايما اخد Dostinex و اتحسنت, و بعمل كشف على الثدى كل 6شهور او سنه علشان فى كلاكيع بتابعها.
و طبعااا بغير لبسى كل يوم و ماء بارد عادى و احيانا بلبس فى البيت لبس فضفاض من غير لبس داخلى علشان التهويه.
الموضوع ده ظهر من سنه , الفتره دى جبنا قطه, كنت بقعدت كتير , بتوتر كتير, كان ثالث او رابع شهر من بعد علاج الفيزان.
الدكتوره كل مره بوريها الصوره بس مفيش كشف فممكن التشخيص طلع معاها غلط.
عندى قولون عصبى و اتفاخات على طول.
عندى العصب الحائر عملت اختبار المندته المائله و اللى هو بدوخ من الحر, ضغطى اغلب الوقت منخفض ......
انا كده قولت كل التفاصيل
عوزا نصيحتكم هنا و اروح لدكتور كويسه فى القاهره
Dr Hebaallah Ismail
لو ممكن عنوان الخاص بوجود حضرتك او اسم المستشفى او العياده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
بجلس ساعات طويله
الحالة النفسية
بتوتر بس بلعب رياضه
أمراض مزمنة
عندى قولون عصبى بس
أدوية مستخدمة
فيتمنات للمناعه
تشخيص الطبيب
دكتوره كل مره تجرب كورس علاج مختلف

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو عندك حساسيه في أي مكان آخر في جلدك يبقي دي اكزيما والحبوب المهبليه دي جزء منها وعلاجك حيكون كريم gynozole بالتبادل مع كريم betnovate
ولو
انتي عندك افرازات مهبليه يبقي اعملي
مسحه مهبل high vaginal swab ومزرعه
لكن للاسف انتي عذراء مش حينفع هذا الإجراء
لان ممكن الافرازات دي تكون بسبب بكتريا ومتعالجتش صح و بتنزل الافرازات علي المهبل تعمل تهيج والتهاب
لذلك ممكن تكتبلك لك اخصائيه النساء علاج مضاد حيوي فموي ضد بكتريا e coli لان عاده هي التي تسبب التهاب المهبل