التهابات وحكة الحامل في بداية الشهر الثامن

رقم الاستشارة الطبية: 42973
تاريخ الاستشارة: 11 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1362
زائر
حامل في بداية الشهر الثامن عندي التهابات وحكة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسة
الحالة النفسية
جيدة جدا
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
حاليا فيتامينات للحمل
تشخيص الطبيب
دكتور امراض نساءوتوليد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
اذا كان عندك إفرازات مهبليه شبه الجبنه مع هرش جامد وتورم ف الفرات يبقي ده غالبا فطريات مهبليه تقدري تستعملي لبوس جينوزول مهبلي قبل النوم لمده ٣ايام
واذا كانت الافرازات لونها يميل الصفرة ورائحتها مثل السمك فممكن تكون بكتريا معينه تصيب المهبل ممكن تاخدي لبوس مهبلي امريزول إن يوميا مساء لمده ٥ ايام
استعملي فاجيل غسول هو بودرة كيس يوضع علي لتر ماء دافئ للتشطيف ولو بتتكرر عليكي التهابات الفطريه حللي سكر
تقومي بالسلامه

التعديل الأخير:

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض غالبا تشير الي التهابات مهبلية فطرية وهي تتميز بالحكة وافرازات مهبلية بيضاء كاللبن المتجبن ، العلاج يتم أولا بتغيير الملابس الداخلية باستمرار لمنع تراكم الافرازات الطبيعية التي تزداد بفعل هرمونات الحمل وتعطي فرصه للميكروبات بالتراكم وحدوث الالتهابات
العلاج
Cyteal lotionغسول ثلاث مرات مع الشطف والتجفيف جيدا
Gynodactarin كريم مهبلي ثلاث مرات
Allevo قرص يوميا بعد الغذاء لتقليل الحكة