اعاني من التهاب او احتقان بالبروستاتا ومسببه لي حرقان في البول.. ومش بيتم تفريغ المثانه كامله.. لازم ادخل الحمام تاني.. وتقلصات أسفل البطن بمنطقة...

رقم الاستشارة الطبية: 42621
تاريخ الاستشارة: 5 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 456
زائر
اعاني من التهاب او احتقان بالبروستاتا ومسببه لي حرقان ف البول.. ومش بيتم تفريغ المثانه كامله.. لازم ادخل الحمام تاني.. وتقلصات أسفل البطن بمنطقة المثانه والم بفتحة الشرج أثناء الحمام.. انا شاب عمري ٣٥ سنه متزوج بس مغترب وزوجتي مش معايا.. ومحتاج اعرف ايه العلاج المناسب

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
كول سنتر
الحالة النفسية
عادي
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم أزور طبيب

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ارجو عمل تحليل بول وتحليل سائل منوي عشان نستبعد التهاب البروستاتا ولو كانت سليمه نعمل سونار ع الحوض لاستبعاد احتقان البروستاتا ومبدءيا ناخد كبسوله رواتينكس كل ٨ساعات ٥ ايام ونشرب ٣لتر ماء يوميا

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
اعاني من التهاب او احتقان بالبروستاتا ومسببه لي حرقان ف البول.. ومش بيتم تفريغ المثانه كامله.. لازم ادخل الحمام تاني.. وتقلصات أسفل البطن بمنطقة المثانه والم بفتحة الشرج أثناء الحمام.. انا شاب عمري ٣٥ سنه متزوج بس مغترب وزوجتي مش معايا.. ومحتاج اعرف ايه العلاج المناسب
أهلاً بك أسامة
يجب أولا عمل الفحوصات الطبية الآتية :
Urine analysis
Abdominal and pelvic ultrasound
كما يجب عمل فحص لدى طبيب مسالك لمعرفة سبب الالتهاب ، و هل يوجد تضخم بالبروستاتا أم لا فقط التهاب حيث يختلف العلاج حسب الحالة. نتمنى لكم السلامة والعافية.