والدتي حرارتها 41 ونص وضغطها 100 60 مش بتاكل ولا بتشرب...

رقم الاستشارة الطبية: 100690
تاريخ الاستشارة: 24 مايو 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 34
زائر
والدتي حرارتها 41 ونص وضغطها 100 60 مش بتاكل ولا بتشرب ولا حاسه بينا كل شوية تفتح عينيها وتغمضها تاني ومش دريانة بحاجة خالص كشفنالها وركبنالها محاليل ومش حافظة غير كلمتين بتقولهم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
ارجو تحويل الوالده للمستشفي فورا و بشكل عاجل لان غالبا ذلك التهاب في اغشيه المخ او التهاب سحايا
وسيتم اجراء تحاليل وممكن اشعه مقطعيه علي المخ قبل تحليل بذل السائل الموجود حول النخاع الشوكي لتحليله وعمل مزرعه له
وغالبا الحرارة وانخفاض الضغط ادت ايضا الي toxic shock يعني هبوط بالضغط وسرعه بدقات القلب
لذلك فالحاله لا يجب السكوت عليها