احمرار بعد حقنة غلط في العضل

رقم الاستشارة الطبية: 13648
تاريخ الاستشارة: 8 أكتوبر 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 330
زائر
انا خدت حقنة غلط في العضل وحصل احمرار صغير كدا وتورم. انا دهنت ليباريل جل وباخد هاي بيوتك مضاد حيوي واسع المجال. هل انا كدا ماشية صح ولا في حاجة تاني المفروض اعملها ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
جيوب انفية
أدوية مستخدمة
هاي بيوتك مضاد حيوي

Dr. Hagar Gomaa

أخصائي أنف وأذن وحنجرة
استمر عل العلاج
عمل كمدات مياه ساقعه لو ف اول يوم
او مياه دافئه بعد اول يوم من الحقنة
اخد أمبيزيم أقراص
قرصين كل ٨ ساعات على معدة فارغه لمدة ٥ أيام
في حالة زياده الاحمرار او التورم او وجود الم شديد او تكون تحجر لابد من الفحص من قبل طبيب الجراحة الف سلامه

Dr. Mohamad Ahmed

اخصائي أورام وأمراض الدم وزرع النخاع العظمي
ألف سلامة لحضرتك
هتكملي على المضاد الحيوي والمنتديات بماء دافئ مع الانترنت قرص كل ٨ ساعات مع مراجعة طبيب الجراحة لأنها ممكن يكون اتكون خراج ويحتاج يتفتح