احساس بهزلان مفاجأة مع هبوط حاد احيانا وعدم القدره علي بذل اي جهد مع احساس بالدورات احيانا بالاضافه لارق شديد عند النوم

رقم الاستشارة الطبية: 60175
تاريخ الاستشارة: 27 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 118
زائر
احساس بهزلان مفاجأة مع هبوط حاد احيانا.وعدم القدره علي بذل اي جهد
مع احساس بالدورات احيانا.
بالاضافه لارق شديد عند النوم.

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
معاش
الحالة النفسية
متزنه ومستقره
أمراض مزمنة
لايوجد سوي بعض أمراض نظرا لتقدم السن مثل خشونة الركبه وضعف النظر قليلا
أدوية مستخدمة
بعض الادويه المسكينه)(بنادول/دمره/بيبيزول .اسبرين للسيوله احيانا
تشخيص الطبيب
ا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الحقيقه في سن حضرتك بيبقى احساس الانسان بالعطش قليل فبيحصل جفاف والشخص مش حاسس فممكن يكون ضغط حضرتك بيوطى لان مش بتشرب ميه كفايه وعشان كده لازم حضرتك تهتم بشرب الميه على الاقل 2 لتر في اليوم ثاني حاجه احساس الهبوط المفاجئ ده برده لازم ان احنا نعمل رسم قلب ونعمل ايكو على القلب اللي هي اشعه بالتلفزيون على القلب للاطمئنان ثالث حاجه ان احنا نعمل تحليل صوره دم كامله عشان نستبعد وجود انيميا وطبعا المفروض ان احنا بناخد فيتامين دال وكالسيوم من أجل صحه العظام والمفاصل