أشعر بوجود كره تتحرك في منطقه أسفل بطني

رقم الاستشارة الطبية: 24396
تاريخ الاستشارة: 30 مايو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 904
زائر
احس بكوره تتحرك في منطقه أسفل بطني لما اضغط عليها تتحرك يمين ويسار احسن بيها وانا نايمه على ضهري

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Eman Mohammed

أخصائي أمراض النساء والتوليد
السلام عليكم طيب دي ممكن تشخص ازاي عن طريق سونار على البطن والحوض وبعد كده اشعه مقطعيه على البطن والحوض الورم دا اشوفه في الرحم أو البطن اذاكانت ورم حميد خارج الرحم مكن نشيله جراحي إذا كان مش ورم حميد طلع ورم خبيث بعد ماشيلته بعمل مسح ذرى على كل الجسم وبنعرف هل هو مكانه فقط ولا راح للعام والكبد والرأتين والعلاج نشيله فقط أو بعده إشعاع جلسات اوكيماوي دا مجرد فحوص هنعملها عشان نوصل للعلاج وانشاا الله ورم حميد والله الموفق