عندي وجع في قلبي ماسك دراعي و جزء من رقبتي و ضيق في...

رقم الاستشارة الطبية: 98973
تاريخ الاستشارة: 28 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 42
زائر
عندي وجع في قلبي ماسك دراعي و جزء من رقبتي و ضيق في التنفس اى حركه أو مجهود بيتعبني لما بنام علي ضهرى بتعب جدا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذا ليس الم قلب لان الم القلب لا يتغير بتغير وضعيه الجسم ولا يستمر لفترات طويله
هذا غالبا التهاب عضلات بسبب التعرض لرطوبه او تيار هواء بارد او كجزء من نزله برد مما ادي الي الم الصدر والذي ادي الي تسميع في الكتف والرقبه وممكن يسبب صداع وبيزيد حسب تغيير وضعيه الجسم وبيحتاج تمرينات خفيفه ومساج ودهان وباسط عضلات ومسكن الم
والعلاج هو
dantrelax compound
moov massage