كنت اعاني من انيميا حااده من ٢سنتين واتعالجت منها بنقل دم الانيميا كانت ٦ عندي وعلاج كتير انا حتي الان بيجيلي دوخه بس الايام دي زادت اووي وصداع...

رقم الاستشارة الطبية: 37287
تاريخ الاستشارة: 18 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 342
زائر
كنت اعاني من انيميا حااده من ٢سنتين واتعالجت منها بنقل دم الانيميا كانت ٦ عندي وعلاج كتير انا حتي الان بيجيلي دوخه بس الايام دي زادت اووي وصداع شديد وفجأه بحس بدوخه وصداع والقئ وبيجيلي وجع في القلب كان بيجيلي وانا عندي انيميا بس راح بعد ما اتعالجت ودلوقتي رجعت شديد ساعات مش بستحمل الوجع ودايما حاسه بارهاق بنام كتير لاني بحس بتعب في جسمي اقسم مجهود بيتعبني اوي وبيجيلي زي ضيق تنفس مع اي بذل مجهود صغير.(غير متزوجه اكيد الكيبورد لغبط مني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ثانوي
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
عليكي بإعادة تحليل cbc للكشف عن نسبة الأنيميا مع رسم قلب وفيتامين د والعرض علي طبيب باطني للفحص
وشكرا