والدي يعاني من varicoceleمن حوالي تسع سنين في رجله ومن فترة سنه طلعت لفوق واشتكي من أعراض urgent incontinence من اسبوع وهو مش راضي يكشف ولا يروح...

رقم الاستشارة الطبية: 43322
تاريخ الاستشارة: 16 مايو 2022
أجوبة: 3 / مشاهدات: 275
زائر
والدي يعاني من varicoceleمن حوالي تسع سنين في رجله ومن فترة سنه طلعت لفوق واشتكي من أعراض urgent incontinence من اسبوع وهو مش راضي يكشف ولا يروح لأي دكتور نهائي ومش عارفه الموضوع بيتطور ازاي أو ايه مضاعفاته

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرس
الحالة النفسية
عادي
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
Urge incontinence
يعني إلحاح البول ممكن يكون بسبب التهاب مجري بول أو تضخم بروستاتا
هو محتاج يعمل تحليل بول وسونار بطن وحوض و ممكن يكون في حصوات مثانه
لو كل ده مفهوش مشكله حيعمل اختبار ديناميكية تبول
في علاج بيهدي المثانه اسمه يوريبان لكن لازم يعمل الفحوصات دي الاول ولازم نشوف محاذير الدوا
مؤقتا خليه يستعمل بيبون كبسوله كل ١٢ساعه ٥ايام
بروكسيمول فوار غطاء علي نص كوب ماء ٥ايام

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل أشعة على البطن والحوض واشعةعلى الخصية وعمل تحليل بول كامل ووظايف كلى وcrp ولابد من اقناعه بمراجعةالطبيب وربنا يعافيه

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
والدي يعاني من varicoceleمن حوالي تسع سنين في رجله ومن فترة سنه طلعت لفوق واشتكي من أعراض urgent incontinence من اسبوع وهو مش راضي يكشف ولا يروح لأي دكتور نهائي ومش عارفه الموضوع بيتطور ازاي أو ايه مضاعفاته
أهلاً ف
دوالي القدم قد تسبب الألم الشديد عند المشى ، لكن لا تؤثر على التبول ، لذا من الضروري عمل فحص لدى طبيب اختصاصي أمراض بولية ، كما يجب عمل الفحوصات الطبية الآتية:
Urinalysis
Abdominal ultrasound
CBC
نتمنى لكم السلامة والعافية.