السلام عليكم من اسبوع اتكسرت وبعدها عملت اشعه الدكتور...

رقم الاستشارة الطبية: 99311
تاريخ الاستشارة: 15 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 63
زائر
السلام عليكم من اسبوع اتكسرت وبعدها عملت اشعه الدكتور قالي كسر وتمزق اربطه قالي اقعد شهرين في الجبي وكتاباي برشام من ضمن البرشام دواء سيوله اسمه ريفاروسبير خايفه اخده لحد دلوقتي مخدتوش بسبب الاثار الجانبيه فهل لازم اخده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محاسب
الحالة النفسية
بعض القلق
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
امبزيم ديكلاك
تشخيص الطبيب
كسر في مفصل الكاحل وتمزق اربطه

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الطبيب وصفلك هذا الدواء المميع للدم والذي ينتمي الي نوعيه حديثه من مميعات الدم والحقيقه هي ادويه مميزة جدا ولا تحتاج مراقبه بتحليل نزف وتجلط (INR)
لانها لا تسبب نزف ولا تؤثر سلبا علي الصفائح الدمويه كما يحدث مع الهيبارين
والطبيب وصفلك مميع دم لانه يخشي عليكي من حدوث جلطات بالاوردة العميقه والتي ممكن تهدد الحياه اذا وصلت للرئه والتي ممكن تحدث بسبب عدم الحركه بسبب الكسر والجبيرة