هل الحساسية الموسمية مرض مزمن؟

رقم الاستشارة الطبية: 11825
تاريخ الاستشارة: 6 سبتمبر 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 258
زائر
بقالي اسبوعين كنت بكشف عند دكتور علي انف و كاتبلي علاج اسمه Ticanase و برشام تاني كدا عموما انا و قفت البرشام عشان حاسس ملهوش لزمة المهم دلوقتي الدكتور دا قالي عندك حساسية موسمية انا دلوقتي مش عارف امشي علي العلاج دا لحد امتي أو امتي اخده اكيد مش هفضل طول حياتي و تاني حاجه زوري في كمية بلغم كدا لو ليها حل

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
كانت عطس و عيني بتدمع و الأنف بتسيل
أدوية مستخدمة
TICANASE

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
الحساسية الموسمية يجب تناول الدواء باستمرار خلال موسم الحساسية فقد يمتد العلاج إلى ثلاثة أشهر أو أكثر.. و ينصح بالالتزام بالدواء الموصوف من الطبيب تجنبا لتدهور الحالة و زيادة سيلان الأنف و العين.. و يمكن تناول شراب mucophylline كمذيب للبلغم 5 سم 3مرات يوميا.. و ينصح بالبعد عن مثيرات الأعراض قدر الإمكان... مع التمنيات بالشفاء العاجل