هل استعجلت بتحليل الحمل بعد حقنة ايبافسي

رقم الاستشارة الطبية: 14274
تاريخ الاستشارة: 19 أكتوبر 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 308
زائر
اخر دورة ليا كانت يوم ٢٠_٩ الطبيبه اعطتني سيكلوبروجينوفا حبة من تالت يوم دورة ل ٢١ يوم ونولفادكس حبتين من تاني يوم دورة لمده ٥ ايام.
تابعت التبويض اليوم ال١١ لاقيت حجم البويضه ١٥ سم اعطتني حقنة ايبافسي ٥٠٠ في نفس اليوم والى الان مجتش الدورة

وحللت تحليل حمل بالدم اول امبارح ١٦_١٠ وظهر سلبي.

هل استعجلت بالتحليل وممكن يكون في حمل متاخر ولا؟

حصل معايا تكيس وبالتالي اخد ادوية انزلها...؟ ياريت تنصحوني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
التروكسين ٥٠
تشخيص الطبيب
حللت تحاليل هرومونات لتاني يوم دورة وكلها سليمه

Dr. Rasha Gamal Eldin

أخصائي جلدية وتناسلية وتجميل وتغذية علاجية
ينصح بالانتظار وعمل تحليل حمل آخر رقمي بالدم بعد اسبوع قبل الحكم لأنك عملتي التحليل قبل ٤ اسابيع

Dr. Gihan Anwar

استشاري باطنة عامة وأمراض روماتيزم ومناعة
الافضل تعملي تحليل الحمل بالدم بعد اول يوم تاخير بالدورة يعني الدورة كانت اول بوم لها الشهر اللي فات 20 يبقى تعملي التحليل الشهر ده يوم 21 بعد يوم واحد تأخير لتكون النتيجه دقيقه لكن التحليل الاول قد يكون سلبي لان الهرمون مازال غير مرتفع للحد الذي يظهر بالتحليل