من حوالي 6 شهور بدأت أحس بأعراض غريبة في دماغي. دائما عندى صداع جامد نظرى بيضعف وعينى ديما وجعانى معنديش اى شهية لاى أكل وأول ما أكل بحس بصداع...

رقم الاستشارة الطبية: 41293
تاريخ الاستشارة: 30 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 357
زائر
من حوالي 6 شهور بدأت أحس بأعراض غريبة في دماغي. دائما عندى صداع جامد ... نظرى بيضعف و عينى ديما وجعانى ... معنديش اى شهية لاى أكل و أول ما أكل بحس بصداع و مش عايزة اكمل أكل ... بدأت أحس بقلة تركيز و صعوبة شوية فى الكلام ... مش قادرة اذاكر و تركيزى بيقل جامد حتى فى الكلام العادى معنديش اى تركيز انى اسمع حد بيتكلم
بدأت أحس بدوخة كأنى هفقد الوعى
ببقى عايزة ارجع فى بعض الاحيان
مزاجى متقلب جدا و ديما متعصبة و زهقانة
بنام كتير اوى و مع ذلك بصحى تعبانة و الصداع بيزيد اكتر ... بقى بيجيلى أرق بشكل مستمر و نومى بقى متقطع و مش مظبوط
الاعراض دى ممكن يكون سببها ايه ؟؟؟!!

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
عادية
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم اقم بزيارة طبيب

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
انا عندى 20 سنة ... من حوالى 6 شهور بدأت أحس بأعراض غريبة فى دماغى ..
ديما عندى صداع جامد ... نظرى بيضعف و عينى ديما وجعانى ... معنديش اى شهية لاى أكل و أول ما أكل بحس بصداع و مش عايزة اكمل أكل ... بدأت أحس بقلة تركيز و صعوبة شوية فى الكلام ... مش قادرة اذاكر و تركيزى بيقل جامد حتى فى الكلام العادى معنديش اى تركيز انى اسمع حد بيتكلم
بدأت أحس بدوخة كأنى هفقد الوعى
ببقى عايزة ارجع فى بعض الاحيان
مزاجى متقلب جدا و ديما متعصبة و زهقانة
بنام كتير اوى و مع ذلك بصحى تعبانة و الصداع بيزيد اكتر ... بقى بيجيلى أرق بشكل مستمر و نومى بقى متقطع و مش مظبوط
الاعراض دى ممكن يكون سببها ايه ؟؟؟!!
أهلاً بك
قد يكون السبب هو الإصابة بالأنيميا أو بنقص الفيتامينات والمعادن الضرورية لتقوية الجسم كفيتامين ب مثلا ، لكن قد يكون مصاحب لضغط نفسي او حالة اكتئاب. لذا من الضروري عمل التحاليل الآتية و العرض على طبيب باطني و طبيب نفسي .
CBC
CRP
Vitamin D
Vitamin B12
قياس ضغط الدم
Random blood glucose
TSH
T4