متى تظهر نتائج كريم سبوتلس وبيتاديرم

رقم الاستشارة الطبية: 13724
تاريخ الاستشارة: 9 أكتوبر 2020
أجوبة: 3 / مشاهدات: 1666
زائر
انا بستخدم كريم سبوتلس وبيتاديرم ليا أكثر من ١٨يوم ومافيش نتيجه ممكن اعرف نتيجته بتظهر بعد اد ايه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr. Mohamad Ahmed

اخصائي أورام وأمراض الدم وزرع النخاع العظمي
ألف سلامة لحضرتك
هو السؤال حضرتك بتستخدمي كريم بيتاديرم ليه هل في بقع أو حساسية وحضرتك واخده تحت إشراف طبي ولا لأ
أما نتيجته باختلاف علي حسب استجابة الجسم للعلاج وينصح بمراجعة طبيب جلديه

Dr. Rasha Gamal Eldin

أخصائي جلدية وتناسلية وتجميل وتغذية علاجية
طبعا التركيبة دي ممنوعة وضارة ولا يستحب استخدامها ع الاطلاق وارجو إيقافها فورا

Dr. Moshira Hussein

طبيب جلدية
ممنوع استخدام بيتاديرم على البشرة الا فى حالات خاصة يحددها الطبيب.
اذا كنت تعانين من حب الشباب فيجب أولا تحديد وتقييم الحالة ثم وصف العلاج حسب حالتك.