ما سبب عدم حدوث احتلام رغم اني البلوغ عندي تمام هل ده بسبب العاده السرية خصوصا اني بدات العادة السرية وانا صغير قبل ما ابلغ اصلا وانا موقف...

رقم الاستشارة الطبية: 42337
تاريخ الاستشارة: 26 أبريل 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 370
زائر
ما سبب عدم حدوث احتلام رغم اني البلوغ عندي تمام؟
هل ده بسبب العاده السرية خصوصا اني بدات العادة السرية وانا صغير قبل ما ابلغ اصلا؟
وانا موقف العادة السرية من حوالي شهر لكن مفيش اي احتلام بيحصل رغم اني معنديش مشاكل في الانتصاب و الحاجات دي؟
واعمل ايه عشان ازود من فرص الاحتلام؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
ما سبب عدم حدوث احتلام رغم اني البلوغ عندي تمام؟
هل ده بسبب العاده السرية خصوصا اني بدات العادة السرية وانا صغير قبل ما ابلغ اصلا؟
وانا موقف العادة السرية من حوالي شهر لكن مفيش اي احتلام بيحصل رغم اني معنديش مشاكل في الانتصاب و الحاجات دي؟
واعمل ايه عشان ازود من فرص الاحتلام؟
أهلاً بك ادم
يجب عليك التوجه لطبيب امراض ذكورة لتحديد السبب و وصف علاج مناسب. نتمنى لكم السلامة والعافية.

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يمكنك عمل التحاليل الآتية للتأكد من سلامة عمل الخصيتين وان الهرمونات الذكورية لديك بالنسب الطبيعية
Serum free testosterone , DHEA
Fsh