كحه مع التهاب مزمن في الجيوب الانفية

رقم الاستشارة الطبية: 28988
تاريخ الاستشارة: 26 أغسطس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 548
زائر
كان عندي برد وخفيت بس فضلت الكحه مستمرة لوقت طويل وذهبت إلى دكتور صدر وكشف عليه وقال انه عندي حساسية مؤقته بسب ان عندي التهاب مزمن في الجيوب الانفيه انا فعلا عني الانف من ورا بيسرب افرازات في الزور وبحس سعات من كتر الافرازات دي اني بتخنق ومش بعرف انام عاوزه علاج لالتهاب الجيوب الانفيه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
التهاب جيوب انفيه ادي الي حساسيه صدر مؤقته

Dr Marwa Ibrahim

استعملي بخاخ rhinocort 64 في الانف مرتين يوميا ، اقراص asmakast 10mg مرتين يوميا لمدة ١٠ايام ثم الاستمرار مرة يوميا ، مع ادوية مذيب للبلغم مثل muco sr ٣مرات يوميا حتي تنتهي الكحة باذن الله