عند فحصي الخصيةوما فوقها الظهر في نفس اليوم الامس حسيت إن الخصية الشمال فيه تنميل بس لما اضغط علي الخصية مفيش الم واستمر لليوم التالي وبعدين بقي...

رقم الاستشارة الطبية: 41078
تاريخ الاستشارة: 26 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 337
زائر
عند فحصي الخصيةوما فوقها الظهر في نفس اليوم الامس حسيت إن الخصية الشمال فيه تنميل بس لما اضغط علي الخصية مفيش الم واستمر لليوم التالي وبعدين بقي الناحيتين وفيه الم عبارة عن حرقان بسيط من وراء الخصية مع العلم أنه مكنش موجود الا لما بدأت اضغط في اليوم الاول

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
..
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
..
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم
مرحبا بك
قد تكون الاعراض بسبب قصور فى الدورة الدموية او بسبب التهاب البربخ نتيجة الاصابة بعدوى او بسبب دوالى الخصية .. يجب العرض على الطبيب لعمل الفحوصات اللازمة و التشخيص و وصف العلاج اللازم
و نسال الله العافية