عندي طفله عمرها 12 سنه تعاني من ألم في الجهاز الهضمي مع تجمع غازات وبراز في القولون ومع ارتفاع بدرجة الحرارةعند استعمال الادويه الملينه يخف الألم...

رقم الاستشارة الطبية: 56067
تاريخ الاستشارة: 3 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 73
زائر
عندي طفله عمرها 12 سنه تعاني من ألم في الجهاز الهضمي مع تجمع غازات وبراز في القولون ومع ارتفاع بدرجة الحرارةعند استعمال الادويه الملينه يخف الألم لعدة ايام ثم يعود

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
Brotzol
تشخيص الطبيب
ارتخاء عظلة القولون

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
اكليها خضار وفاكهه كتير وقللي النشويات والسكريات وزودي شرب الماء وخليها تمارس رياضه وثبتي وقت دخول الحمام كل يوم الصبح .
وتاخد duphalac شراب ٥ مل ٣ مرات لمده اسبوعين و nexium 10mg كيس يوميا ٥ ايام وdigestin قرص يوميا لمده اسبوع
واعملي تحليل براز

التعديل الأخير: